Sara Clevensjö Lind

Sara är en strategisk, handlingskraftig, systematisk och kreativ person som har en stor tyngd i trygghets- och säkerhetsarbete i offentlig sektor. Hon har en bredd i sin bakgrund som täcker in bl.a. krisberedskap, brottsförebyggande, social hållbarhet och säkerhetsskydd. Hon är en driven analytiker och besitter en djup kunskap om att bygga hållbara samverkanssystem, lägga upp och genomföra strategier och att leda komplexa händelser och tidskritiska skeenden.

Sara är sociolog och civilekonom och har stor vana och erfarenhet av att leda och samordna verksamhet, både ur ett ledningsperspektiv och som projektmedlem. Hon har lång erfarenhet från politiskt styrda organisationer och är van vid uppdrag med många inblandade aktörer. Hon har haft uppdrag för regeringskansliet, myndigheter, länsstyrelser, kommuner samt intresseorganisationer. Hon har också varit expert i flera statliga utredningar.

Sara är en uppskattad föreläsare och utbildare. Hon har en förmåga att engagera och skapa förståelse. Hon kan förklara komplexa samband på ett enkelt och begripligt sätt och har anlitats i en rad sammanhang, bland annat av Försvarshögskolan, Uppsala Universitet och Folk och försvar.

Det du kanske inte visste om Sara är att hon tidigare har varit ledamot av Stockholm Konst, och brinner för att 1%-regeln, att en procent av investeringar i offentliga byggnationer ska gå till konstnärlig utformning, ska upprätthållas.

 • +46 (0)73-939 23 70
 • Säkerhet och beredskap
  90%
  Ledning av projekt, workshops m.m.
  100%
  Strategi och ledning
  95%
  100%
  Handlingskraftig
  85%
  Strategisk
  95%
  Kreativ
  Secured By miniOrange