Medarbetare

PASSIONERADE. GLADA. PROFESSIONELLA.

Vi gillar människor och vi vill att de ska synas. Det är människorna som gör Straterno, det är vår främsta tillgång och det är de som levererar framgångsrika uppdrag. Bredd och djup i både gruppens och människans kompetens är viktigt för oss. Läs mer om var och en av oss genom att trycka på namnen.

Kristina Syk - VD, Strategisk rådgivare

Kristina Syk

VD, Strategisk rådgivare

Söker du en analytisk och driven person som älskar de stora frågorna? Någon som kan ta komplexa projekt från start till slut, som är både projektledare och analytiker? Med erfarenhet från och kunskap om militärt som civilt försvar? Då är Kristina någon för dig!

Ulla Hedström - Strategisk rådgivare

Ulla Hedström

Strategisk rådgivare

Söker du en person som är drivande, målinriktad och med social kompetens? Någon med erfarenhet från det katastrofmedicinska området och krisledning inom offentlig förvaltning? Då har du hittat rätt och Ulla är rätt rådgivare för dig!

Robert Nilsson - Vice VD, Strategisk rådgivare

Robert Nilsson

Vice VD, Strategisk rådgivare

Söker du en kreativ och utåtriktad person, som sprider glädje och som är lätt att få förtroende för? Någon som är analytisk på ett praktiskt sätt, som kan vägleda i förändring och som inte är rädd att hugga i där det behövs? Då är Robert någon för dig!

Carol Paraniak - Strategisk rådgivare

Carol Paraniak

Strategisk rådgivare

Söker du en kreativ, effektiv, hög presterande och utåtriktad person som är lätt att få förtroende för? Någon som är analytisk samtidigt som han är en "doer" som kan vägleda i både utveckling, vidmakthållande och avveckling. Då är Carol någon för dig!

Carl Rådestad - Analytiker

Carl Rådestad

Analytiker

Söker du en nytänkande och allsidig inspiratör som vill testa nya perspektiv? En person med förmåga att engagera och motivera medarbetare för att driva verksamhet framåt? Någon som är snabb och analytisk? Då är Carl personen ni söker!

Sara Clevensjö Lind - Strategisk rådgivare

Sara Clevensjö Lind

Strategisk rådgivare

Söker du en strategisk, handlingskraftig och kreativ person? En person som ser komplexa samband och omsätta dem till strategisk handling? Någon som har erfarenheter av att leda i praktiken, likväl som att utreda, analysera och presentera? Då är Sara någon för dig!

Birgitta Darrell - Strategisk rådgivare

Birgitta Darrell

Strategisk rådgivare

Vill ni ha en person med gedigen erfarenhet från verksamhet inom en större stads högsta ledning och som dessutom jobbat med psykologiskt försvar? Någon som får saker och ting gjort och har strategiska perspektiv? Då är Birgitta någon för er!

Bertil Höckerdahl - Strategisk rådgivare

Bertil Höckerdahl

Strategisk rådgivare

Söker du en erfaren strategisk rådgivare och seniorkonsult som är positiv, kreativ och är lätt att samarbeta med? Någon som är förutseende och har lätt att hitta konstruktiva lösningar? Någon som personifierar gott omdöme? Då är Bertil en person för dig.

Mats Alentun - Strategisk rådgivare

Mats Alentun

Strategisk rådgivare

Söker du en uppfinningsrik och inkluderande person som älskar komplexa frågeställningar? Någon som bygger processer och modeller för utvärdering, och gärna utvärderar själv? Med gedigen erfarenhet? Då är Mats någon för dig!

Pelle Johannisson - Strategisk rådgivare

Pelle Johannisson

Strategisk rådgivare

Söker du någon som kan bringa klarhet i viktiga verksamheter, förmågor och effekter samt ett modernt förmågebaserat resursutnyttjande? En expert på tjänsteorienterad verksamhets- och informationsarkitektur? Då är Per personen för dig!

Bo Karlsson - Strategisk rådgivare

Bo Karlsson

Strategisk rådgivare

Söker du kompetens med erfarenhet av praktiskt säkerhetsarbete? Någon som råder och vägleder i akuta och snabba lägen? Stöd för din organisation att bli optimalt säkerhetsmedvetna strategiskt och långsiktigt? Då är Bo personen du söker!

Björn Körlof - Strategisk rådgivare

Björn Körlof

Strategisk rådgivare

Söker du någon som kan bringa klarhet i komplexa processer och få fram de strategiska frågorna? En rådgivare med otroligt djup erfarenhet av totalförsvar, psykologiskt försvar, strategi och att leda organisationer. Då är Björn personen för dig!

Caroline Bergström - Strategisk rådgivare

Caroline Bergström

Strategisk rådgivare

Söker du en engagerad och kreativ möjliggörare med förkärlek för komplexa utmaningar? Någon med bred och djup kunskap inom områden som krisberedskap och säkerhet med god pedagogisk förmåga?

Då är Caroline personen ni söker!

Bo Jifält -

Bo Jifält

Söker du en person som har erfarenhet av det mesta som förevarit vad gäller krisberedskap, krigsfara och krig? Någon som därtill är strategisk, handlingskraftig och pedagogisk? En person som ser komplexa samband och omsätta dem till strategisk handling? Någon som har erfarenheter av att leda i praktiken, likväl som att utreda, analysera och presentera? Då är Bo någon för dig!

Secured By miniOrange