Strategi och ledning

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Strategier baserade på rätt beslutsunderlag är avgörande för organisationers förmåga att anpassa sin verksamhet till dagens behov och framtidens krav. I en komplex och föränderlig värld är organisationers anpassnings- och omställningsförmåga av stor betydelse.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]I arbetet med att utveckla och implementera strategier i verksamheter är det viktigt att strategier får fäste i målsättningar och genomsyrar de olika organisationsdelarnas ansvar. Befintliga strukturer och processer för ledning kan därför behöva anpassas.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Straterno erbjuder seniorkonsulter och rådgivare med egen erfarenhet av strategiutveckling och ledningsfrågor från kommuner, myndigheter och företag. Vi lägger stor vikt vid förankrade och genomförbara resultat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_tta_accordion active_section=”1″][vc_tta_section title=”Leverera faktabaserade beslutsunderlag” tab_id=”1452118235006-355b0f9e-f892″][vc_column_text]Rätt fakta är viktigt för både ledningens beslutsfattande och strategiutveckling för olika verksamheter. Att få ett externt perspektiv på verksamheten eller företeelser som påverkar verksamheten kan många gånger vara värdefullt.

Straternos seniorkonsulter och rådgivare har sin bakgrund i både forskning och ledning av verksamheter. Med vår kompetens och erfarenhet underlättar för ledningar att fatta beslut i strategi- och ledningsfrågor.

Straterno erbjuder tjänster för att analysera externa och interna företeelser och förhållanden som påverkar en organisations effektivitet. Utöver vår erfarenhet erbjuder vi metodik som borgar för träffsäkra analyser.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Leda strategiprocesser och utveckling av ledningsprocesser” tab_id=”1452118235130-c886e778-7cba”][vc_column_text]I arbetet med att utveckla och genomföra strategier är det värdefullt att involvera ledningen, berörda delar av organisationen och specialister som kan vara avgörande för ett eller flera prioriterade områden som strategiarbetet omfattar. Flera olika metoder kan behöva kombineras för att nå fram i en strategiprocess.

Straternos seniorkonsulter och rådgivare har ett omfattande lednings- och verksamhetskunnande vilket är viktigt för att få effekt av strategiprocesser. Rollen som facilitator, skribent eller processledare är helt naturlig för oss.

Straterno erbjuder processledning för strategiutveckling genom vedertagna och enkla metoder.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/2″]

  • +46 (0)732 311 778
  • [/vc_column][/vc_row]

    Secured By miniOrange